El Barça escombra el Panathinaikos en el partit 500 de Xavi Pascual al capdavant de l'equip

El Barça ha finalitzat la fase de grups de l'Eurolliga com a primer amb una victòria àmplia a la pista del Panathinaikos (67-80) en el partit 500 de Pascual a la banqueta. El partit s'ha reprès després d'aturar-se per una amenaça de bomba. Els blaugrana ja coneixen els rivals del Top 16.

Tot i que el Panathinaikos ha obert el marcador, el conjunt blaugrana ha dominat la primera part amb un ampli avantatge. Ha estat precisament en aquest temps quan Navarro ha reaparegut després d'unes setmanes de baixa. Al descans s'hi arribava amb un contundent 23 a 40 al marcador.

Després de 50 minuts de desallotjament a la mitja part per l'amenaça de bomba a l'Oaka, el Barça ha semblat que s'havia desconcentrat i ha patit una petita sotragada. Huertas, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador d'un partit que ha acabat amb 67 a 80 al marcador.

Després de finalitzar la fase de grups en primera posició, els blaugrana es veuran les cares al Top 16 amb els següents rivals: Madrid, Maccabi, Galatasaray, Panathinaikos, Estrella Roja, Zalguiris Kaunas i l'Alba Berlín.