Futbol

El Barça empata 0-0 al camp del Getafe i queda a quatre punts del Reial Madrid

El Barça ha empatat sense gols al camp del Getafe en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga BBVA. Actuació poc lluïda de l'equip blaugrana, que queda a quatre punts del líder, el Reial Madrid

Actualitzat

El Barça ha empatat sense gols al camp del Getafe en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga BBVA. Actuació poc lluïda de l'equip blaugrana, que queda a quatre punts del líder, el Reial Madrid.

Luis Enrique ha recuperat el 4-3-3 habitual del Barça. Alves i Alba han tornat als laterals i Rakitic i Xavi, als interiors. Sense Neymar, Pedro ha ocupat la banda esquerra de l'atac. El mal estat de la gespa i la pluja han dificultat el joc de toc ràpid dels catalans. En qualsevol cas, les primeres ocasions han estat blaugranes. Messi i Luis Suárez no han sorprès Guaita.

Mans a les dues àrees i ocasió de Lafita

L'àrbitre, Bikandi Garrido, s'ha inhibit en dues accions polèmiques consecutives. En el minut 22, mans de Valera a l'àrea del Getafe i, en el contracop posterior, mans d'Alves a l'àrea del Barça. En el minut 32, Lafita ha protagonitzat l'acció més perillosa de la primera part. El jugador local s'ha desfet d'Alves i ha xutat fort i col·locat, però una mà salvadora de Bravo ha desviat la pilota a córner.

Messi xuta al travesser

Tot i l'empat sense gols, Luis Enrique no ha fet canvis al descans. Messi, a pilota parada, ha fregat el gol. Falta directa al travesser al minut 52 i, al minut 58, Guaita desvia un xut de falta enverinat de l'argentí. Xavi, poc després, ha xutat desviat des de la frontal. Fins al final, possessió estèril dels catalans i nul·la ambició del Getafe.

Punt final a la ratxa de vuit victòries consecutives del Barça, que es deixa dos punts importants al Coliseum Alfonso Pérez.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut