Zubizarreta i Albert Soler en una imatge d'arxiu.
Barça

El Barça defensa davant el TAS la gestió del club en el fitxatge de jugadors extracomunitaris menors d'edat

Albert Soler ha encapçalat la delegació del Barça que aquest matí ha defensat, davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu a Lausana, la gestió del club en el fitxatge de jugadors extracomunitaris menors d'edat

Actualitzat

Albert Soler ha encapçalat la delegació del Barça que aquest matí ha defensat, davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu a Lausana, la gestió del club en el fitxatge de jugadors extracomunitaris menors d'edat. La intenció és rebaixar la sanció de la FIFA i poder fitxar l'estiu que ve.

El Barça ha introduït un testimoni sorpresa, el cap dels serveis jurídics de la Federació Espanyola de Futbol, Kepa Larumbe. El club pretén demostrar que no fa una guerra en solitari contra la FIFA. La Federació Espanyola també va ser amonestada amb una multa econòmica pel mateix cas.

La vista ha durat 9 hores i, a més de Larumbe, han declarat el director de la Masia, Carles Folguera, els jugadors Godswill i Ondoa i la directora del col·legi on estudien els menors. El club espera que la sentència es faci pública abans de final d'any.

 

Anar al contingut