El Barça empata amb el Tottenham a la Wembley Cup (1-1) en el primer partit de la pretemporada

El Barça ha empatat amb el Tottenham en el seu primer partit a la Wembley Cup (1-1) i que ha suposat l'estrena dels tricampions en la pretemporada 2009-2010. Guardiola ha fet dues alineacions diferents en cada part, mesclant jugadors del primer equip, amb joves del filial i fins i tot del juvenil. En el minut 32, Touré ha iniciat una jugada individual com en la final de Copa, i Bojan ha aprofitat el refús de la defensa per fer el gol blaugrana. A set minuts per al final, Livermore, de cap, s'ha avançat a Pinto i ha establert el resultat definitiu. Diumenge, el Barça jugarà contra l'Al-Ahly.

Un Barça irreconeixible, molt jove i amb moltes absències il·lustres, ha començat a caminar a Wembley. Sense Messi i sense la majoria de l'onze titular, Guardiola ha mostrat a tothom el que pot ser el Barça del futur. I els nois han tret bona nota.

Bojan, primer golejador

L'únic gol del Barça ha arribat a la mitja hora de joc. Touré rep al mig del camp, llavors se'n recorda de la final de Copa, a Mestalla, inicia una aventura en solitari, va traient-se rivals de sobre fins que la perd. Però apareix Bojan, murri, per ficar-la dins. Zero a un. Pedro també ha marcat un gol legal però l'arbitre l'ha anul·lat.

A la segona part l'equip blaugrana ha canviat de dalt a baix i el joc no ha estat tan fluid. Això sí, s'ha vist que Jeffren és rapidíssim. També s'ha comprovat que l'estil de joc del Barça el tenen interioritzat els del filial i els del juvenil. I que l'equip continua amb els mateixos problemes de l'any passat per defensar les jugades a pilota parada. Livermore s'ha anticipat a Pinto i ha empatat en el minut 83. Tot just és l'inici. Però no és un mal inici. Per cert, Hleb estava més pendent d'una revista que no pas del partit. Després ha rebut una trucada i ho ha deixat tot. Serà de l'Inter?