Jallouz, en acció durant el partit contra el Gijón al Palau. (Foto: Víctor Salgado - FCB)
Handbol

El Barça no té pietat del cuer Juanfersa Gijón i suma la dotzena victòria consecutiva a l'Asobal (40-25)

El conjunt de Xavi Pascual, que ha donat descans a Víctor Tomàs i Nikola Karabatic, ha superat sense problemes el Juanfersa Gijón al Palau en partit avançat de la 12a jornada de la Lliga ASOBAL

El Barça ha superat el Juanfersa Gijón per 40 a 25 en partit avançat corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Asobal. L'equip blaugrana, el líder amb tots els partits guanyats, no ha donat cap opció al conjunt asturià, que és el cuer de la categoria. Al descans, el Barça ja dominava per un clar 20 a 8 i en la represa ha acabat de destrossar un rival molt inferior al Palau.

El màxim golejador ha estat el blaugrana Rutenka, amb 8 gols i amb una efectivitat del 100%. L'islandès Sigurdsson, que n'ha fet 6, tampoc no ha fallat ni un sol llançament. Una estadística immaculada que també ha aconseguit el francès Sorhaindo, que ha fet 5 gols. Fins i tot Xavi Pascual s'ha permès el luxe de donar descans a dos peces bàsiques com Víctor Tomàs i Nikola Karabatic.