Futbol

El Barça demana a la FIFA poder fitxar per suplir la llarga baixa de Vermaelen, que podria no tornar a jugar en 5 mesos

El Barça vol assegurar-se la possibilitat de fer un fitxatge per cobrir la lesió de Thomas Vermaelen. El central del Barça serà operat dimarts que ve a Finlàndia pel doctor Sakari Orava i estarà de baixa entre 4 i 5 mesos

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha demanat a la FIFA, a través de la Federació Espanyola de Futbol, que se li concedeixi la possibilitat de fitxar un jugador davant la llarga lesió de Thomas Vermaelen. El club està sancionat sense poder incorporar cap jugador durant dos períodes de fitxatge, però davant la gravetat de la lesió del belga confien que el regulador del futbol mundial els concedeixi una excepció. El Barça, però, encara no té decidit si acabarà fitxant o no. Només vol tenir la possibilitat de fer-ho si pren la decisió.

Thomas Vermaelen ja ha pres la decisió d'operar-se dels problemes recurrents que té als músculs isquiotibials de la cama dreta. El central del Barça serà operat dimarts que ve a Finlàndia pel doctor Sakari Orava, el metge més reconegut en el tractament d'aquesta mena de lesions.

L'operació de Vermaelen serà dimarts que ve, segons ha informat el club blaugrana en un comunicat i això comporta una baixa aproximada de 4 o 5 mesos suplementaris. Per les mans d'Orava han passat atletes com Haile Gebreselassie, Frank Fredericks, Marta Domínguez o Yago Lamela i futbolistes com Pep Guardiola, Marco van Basten, Aitor Karanka, Juan Eduardo Esnaider o Didier Deschamps.

Ara és el torn de Vermaelen, un jugador especialment maltractat per les lesions i que el Barça va fitxar de l'Arsenal l'estiu passat, a canvi de 10 milions d'euros fixos més 8,5 en variables.

El central belga, que segons paraules d'Andoni Zubizarreta havia de ser un futbolista de "rendiment immediat", encara no ha disputat cap partit oficial des del seu fitxatge i podria debutar amb el Barça cap a finals de març si es compleixen els terminis previstos de recuperació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut