Futbol

El Barça arriba a un acord amb el Lió per fitxar el central francès Samuel Umtiti

Segons el diari "L'Équipe", l'acord entre tots dos clubs és total i el jugador fitxarà pel Barça per 30 milions d'euros. Ara, el Barça s'ha de posar d'acord amb el jugador per oficialitzar-ne el fitxatge

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona ha arribat a un acord amb el Lió per aconseguir els serveis del central francès Samuel Umtiti , de 22 anys , per 30 milions d'euros , segons informa el diari " L'Équipe ".

Aquesta capçalera francesa afegeix que ara el Barça haurà d'arribar a un acord amb el jugador, que signaria un contracte de 5 temporades al club blaugrana. El traspàs doncs està ben encaminat i el Barça espera poder tancar l'operació arribant ara a un acord amb el jugador, que també ha de passar la revisió mèdica. Això es podria produir quan acabi l'Eurocopa.

El mateix president del club francés, sense confirmar-ho, ho ha entredit en declarar que "hem fet una promesa a en Sam. Si ell tingués la possibilitat de jugar al club del seu cor, nosaltres intentariem arribar a un acord amb aquest club". I ha afegit "no hi ha res fet, però, si les tres parts arriben a un acord, és possible que en Sam marxi"

El jugador, de 22 anys, va ser l'últim a integrar la llista definitiva de 23 convocats de Didier Deschamps. Formava part dels favorits i el seleccionador francès no el va convocar quan es va confirmar la baixa del madridista Raphael Varane i va preferir cridar Adil Rami. Però quan el barcelonista Jérémy Mathieu també va haver d'abandonar el grup per lesió, Umtiti va fer el salt de la llista de reserves a la de convocats.

La baixa de Rami per al partit de quarts de final de l'Eurocopa li podria permetre debutar amb la selecció francesa absoluta, Umtiti està vivint un somni, el somni d'un jove jugador nascut a Yaoundé, la capital del Camerun, format en el planter de l'Olympique de Lió, on malgrat la seva joventut ja ha jugat, en dues temporades, més de 30 partits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut