Bàsquet

El Barça Regal s'imposa al Lukoil (69-71) en les semifinals del torneig de Sofia

El Barça Regal s'ha imposat al Lukoil de Sofia en les semifinals del torneig de Sofia per 69-71, en un partit irregular dels de Xavi Pascual. Dissabte, en la final, tindran per rival un equip d'Eurolliga, el Panathinaikos, que ha derrotat l'Estrella Roja. El partit es podrà veure a les 8 per Esport 3.

Actualitzat
El Barça Regal s'ha imposat al Lukoil de Sofia en les semifinals del torneig de Sofia per 69-71, en un partit irregular dels de Xavi Pascual. Dissabte, en la final, tindran per rival un equip d'Eurolliga, el Panathinaikos, que ha derrotat l'Estrella Roja. El partit es podrà veure a les 8 per Esport 3.

Debut internacional a Sofia del nou Barça Regal, un projecte en construcció. Tomic a l'inici del partit, 13 rebots, i, sobretot un Jawai que ha estat amo i senyor de la zona, autor de 21 punts, han encarnat la superioritat blaugrana contra l'Academic, una superioritat, però, teòrica perquè el petit equip búlgar ha tret els colors a la defensa blaugrana.
 
A Pascual el desesperava el rodatge mental dels seus jugadors. Hi ha hagut minuts per als joves, Abrines i Todorovic. Minuts també per a Jasikevicius.
 
El Barça ha fet 46 dels 71 punts a la pintura. Només ha convertit un triple d'onze llançaments. L'Academic ha agafat la iniciativa en l'últim quart amb un parcial d'11-0 que ha obligat l'equip català, conduït per Huertas, sis assistències, a demostrar el seu talent i la seva experiència en un final ajustat, de menys a més.

Victòria, per 69-71, que permet els blaugranes jugar dissabte la final d'aquest torneig contra el Panathinaikos. La repetició del partit pel tercer i quart lloc de l'última Final Four.
Anar al contingut