Dzeko confia en les opcions del Manchester City. (Foto: Reuters)
Futbol

Edin Dzeko: "El Barça és el favorit, però confio que tinguem força per jugar dos bons partits i seguir endavant"

El davanter bosnià del Manchester City s'ha mostrat convençut que el seu equip serà capaç d'imposar-se al conjunt de Luis Enrique en l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions i treure's l'espina de l'eliminació de la temporada passada

Actualitzat

El davanter bosnià del Manchester City Edin Dzeko s'ha mostrat convençut que el seu equip serà capaç d'imposar-se al Barça en l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions i treure's l'espina de l'eliminació de la temporada passada.

"El Barcelona és el favorit. Confio, però, que tinguem força per jugar dos bons partits i seguir endavant", ha declarat Dzeko al portal informatiu bosnià Klix.ba. "Tenim una temporada més d'experiència a la Lliga de Campions i tractarem de reduir al mínim els errors que cometíem abans, de manera que sóc optimista. Confio en la nostra força i capacitats de superar aquest obstacle", ha afegit el millor golejador de la història de la selecció bosniana.

El partit d'anada es jugarà el 24 de febrer a l'Etihad Stadium de Manchester i el partit de tornada al Camp Nou de Barcelona el 18 març de 2015.

Anar al contingut