Espanyol

L'Espanyol reprèn els entrenaments sense Fuentes mentre Caicedo s'exercita al marge

Després del triomf davant el Granada, l'Espanyol encara la setmana amb un doble objectiu: certificar el pas a la Copa aquest dimecres i acabar l'any puntuant a Vallecas dissabte

Actualitzat

Diego Colotto ha atès els mitjans al final de l'entrenament i no s'ha sorprès pel rendiment obtingut per l'equip en els minuts finals dels partits. "Sempre anem al límit, no abaixem els braços fins al final", ha dit en referència al triomf "in extremis" davant el Granada.

Malgrat els tres punts, el vestidor espanyolista és conscient que encara li falta. "Segurament hem de millorar fora i aconseguir regularitat. Intentarem aconseguir aquesta setmana el pas a la Copa i acabar a Vallecas amb un bon resultat", ha dit el central argentí.

L'equip s'entrena amb absències

Els jugadors de l'Espanyol Juan Fuentes i Felipe Caicedo no s'han entrenat aquest dilluns amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per diferents problemes físics, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.

El lateral esquerre Fuentes no ha assistit a la sessió matinal, ja que pateix un procés febril. L'andalús ja va passar una mala nit de dissabte a diumenge i, tal com va explicar l'entrenador blanc-i-blau, Sergio González, després del partit contra el Granada, no es trobava al cent per cent malgrat ser titular.

Caicedo, de la seva banda, va acabar el partit amb una contusió al peu esquerre. El futbolista ha treballat a un ritme més baix que el grup i no ha trepitjat la gespa de la Ciutat Esportiva. Els metges estan molt pendents de la seva evolució.

Finalment, l'entrenament d'aquest dilluns ha disposat de la presència de cinc futbolistes del filial: el porter Néstor, el davanter centre Jairo, el mitja punta Luque, el lateral dret Rober i el migcampista Joan Jordán. Algun d'ells podria tenir minuts en el partit de Copa de dimecres davant l'Alabès.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut