Automobilisme

Bird guanya l'ePrix de Putrajaya de Fórmula E i Di Grassi reforça el lideratge; Servià cau del primer al setè lloc

L'anglès s'ha imposat en la segona prova del Mundial de monoplaces elèctrics, mentre que Di Grassi pot consolidar el lideratge gràcies a un segon lloc

Actualitzat

Sam Bird ha guanyat la segona cursa del Mundial de Fórmula E, el campionat de cotxes elèctrics de la FIA, que s'ha disputat aquest dissabte a Putrajaya. El segon lloc d'aquest ePrix ha estat per a Lucas di Grassi, amb la qual cosa el pilot brasiler consolida en lideratge en la classificació.

En el circuit urbà disposat al bell mig de la capital administrativa de Malàisia, Di Grassi ha hagut de fer una meritòria remuntada des de la divuitena posició. El podi l'ha completat el suís Sébastien Buemi, que ha fet una recuperació idèntica: ha arribat al tercer lloc partint del dinovè.

Els catalans Salvador Servià, que sortia des de la "pole", i Jaume Alguersuari han estat setè i novè, respectivament, en una cursa força accidentada que ha hagut de ser neutralitzada en diverses ocasions. En el campionat, Servià passa a ser novè, amb dotze punts, mentre que Alguersuari obre el seu compte amb quatre i és onzè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut