Deulofeu podria tornar a l'Everton. (Foto: Reuters)
Deulofeu podria tornar a l'Everton. (Foto: Reuters)
Futbol

L'Everton podria intentar recuperar Gerard Deulofeu, al qual veu amb un futur molt prometedor

Segons ha publicat el rotatiu anglès "Daily Mirror", el club anglès estaria interessat a fitxar el de Riudarenes, que ja va mostrar estar capacitat per jugar a la Premier en la seva etapa a l'Everton

Actualitzat

Segons ha publicat el rotatiu anglès "Daliy Mirror", l'Everton està interessat a fitxar Gerard Deulofeu, i així ho hauria fet saber al club blaugrana en forma d'oferta. El de Riudarenes, que juga cedit al Sevilla, ha vist com no està tenint tota la regularitat que voldria i, per tant, podria veure amb bons ulls tornar al club que va apostar per ell la temporada passada.

I és que a l'Everton no van passar per alt la bona temporada de Deulofeu, que li va permetre tornar al Barça encara que finalment fos descartat, i són conscients de tot el que els podria donar el jove davanter del Barça.

El mateix rotatiu explica també que el club anglès està molt ben situat per aconseguir una cessió de la jove promesa del Barça Adama Traoré, que amb la seva gran actuació contra l'Osca va fer reaccionar tots els clubs, que han vist que podríem estar davant d'una futura estrella mundial.

 

 

 

Anar al contingut