Darko Milicic amb la samarreta dels Timberwolves. (Foto: Reuters)
Darko Milicic amb la samarreta dels Timberwolves. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Milicic, una de les grans decepcions del draft de l'NBA, debuta amb derrota en el kickboxing

Darko Milicic va despertar moltes expectatives que el van portar a ser escollit entre els tres primers en un dels millors drafts de l'NBA dels últims temps. Va decebre. Ara ja retirat, prova sort en el kickboxing

Actualitzat

Darko Milicic va passar a la història com el jugador que va ser triat en el draft de l'NBA entre el número 1, Lebron James, i el 3, Carmelo Anthony, i davant d'altres estrelles de la Lliga com Dwayne Wade i Chris Bosh.. Els Pistons van posar les seves esperances en aquest pivot de 2,13 d'alçada i amb bona mà des de la línia de triples. L'equip de Detroit es va equivocar.

Procedent de l'Hemofarm, mai va justificar a la Lliga professional nord-americana les expectatives al seu voltant. Va passar 11 temporades prestant els seus serveis als Pistons, els Orlando Magic, els Memphis Grizzlies, els New York Knicks i els Minnesota Timberwolves. En la seva dotzena temporada, la 2012-13, va firmar pels Celtics, però la franquícia de Boston el va tallar després del primer partit.

Ja retirat com a jugador de bàsquet, i amb el premi de l'anell de campió que va guanyar amb els Pistons (tot i que la seva aportació va ser testimonial) l'any 2004, Milicic s'ha passat al kickboxing. El debut en aquesta disciplina tampoc ha estat afortunat. En el primer combat es va haver de retirar en el segon assalt amb un tall a la cama. Aquí ho podeu veure:

 

Anar al contingut