El jugador de la Fiorentina, en un matx de la Sèrie A. (Foto: Reuters)
Futbol

El jugador internacional colombià de la Fiorentina Juan Guillermo Cuadrado fitxa pel Chelsea

L'entrenador de l'equip italià s'ha mostrat trist per la pèrdua del jugador, però està convençut que l'equip no farà cap pas enrere ja que incorpora un altre jugador, Salah, d'unes característiques molt similars

Actualitzat

L'entrenador de la Fiorentina, l'italià Vicenzo Montella, ha confirmat la sortida del jugador internacional colombià Juan Guillermo Cuadrado i el nou fitxatge del migcampista egipci Mohamed Salah.

Cuadrado, de 26 anys, jugarà ara amb el Chelsea, mentre que Salah, procedent del líder de la Premier, anirà al club italià en qualitat de cedit fins al juny del 2016.

"La sortida de Cuadrado era una negociació que s'anava a portar a terme. Des del meu punt de vista, però, m'entristeix", explica Montella, que reconeix que el migcampista se'n va a un "molt bon equip".

Amb aquest acord, el tècnic ha reconegut que "perd un excel·lent jugador", però matisa que no creu que el club amb aquest canvi faci un pas enrere: "Les característiques de Cuadrado i la seva forma de jugar són similars a les de Salah".

Cal destacar que el Reial Madrid ja havia mostrat el seu interès per fitxar el jugador colombià l'any passat.

La Fiorentina és sisena en la classificació de la Sèrie A amb 31 punts.  

Anar al contingut