Ral·lis

Coma amplia en dos minuts el seu avantatge sobre Gonçalves en una desena etapa guanyada per Barreda

El pilot d'Avià li ha tret 2 minuts i 6 segons al portuguès i ara té 7 minuts i 35 segons d'avantatge a la classificació general a tres dies per al final del ral·li. En cotxes, Nani Roma s'ha vist obligat a abandonar després de patir un espectacular accident en el quilòmetre 193 de l'especial

Actualitzat

Marc Coma ha superat amb bona nota la 10a etapa del Ral·li Dakar i ha augmentat l'avantatge al capdavant de la classificació general. El pilot d'Avià ha arribat segon a la meta de Salta, a l'Argentina, després de completar la primera part de l'etapa marató, just al darrere del castellonenc Joan Barreda, que s'ha emportat el seu tercer triomf parcial. Coma ha augmentat l'avantatge sobre el portuguès Paulo Gonçalves a la general en 2 minuts i 6 segons, que fan que ara tingui 7 minuts i 35 segons de marge a tres dies per al final del ral·li.

Nani Roma abandona per un accident

En cotxes, mala sort per a Nani Roma, que, només un dia després de sumar la primera victòria d'etapa en aquesta edició, ha tingut un espectacular accident en el quilòmetre 193 del tram especial. Tant ell com el seu copilot n'han sortit il·lesos després de donar diverses voltes de campana, però han hagut d'abandonar la prova perquè el seu Mini ha quedat molt danyat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut