Ral·lis

Marc Coma és rebut amb tots els honors i deixa oberta la porta a fer el salt als cotxes en la pròxima edició del Dakar

El pilot d'Avià ha arribat aquest dilluns a la tarda a l'aeroport del Prat després de conquerir el cinquè triomf en motos i s'està plantejant la possibilitat de canviar als cotxes, on podria competir al volant d'un Toyota

Actualitzat

Aquest dilluns a la tarda ha arribat a Barcelona una nodrida representació dels pilots catalans que han participat en el Ral·li Dakar. Un somriure d'orella a orella era el que tenia Marc Coma. I no n'hi ha per a menys. Dissabte va rubricar la seva cinquena victòria en el ral·li més dur del món. El pilot d'Avià ha posat amb el trofeu de campió de motos i que ja està acostumat a lluir en els últims anys.

A Coma l'han rebut a l'aeroport del Prat la seva dona Queralt i el seu fill Lluís i un bon grapat d'amics vinguts des del seu poble per rebre'l amb tots els honors que es mereix un campió. Marc Coma, que no s'ha salvat d'un manteig, ara mateix no té clar si l'any que ve tornarà al Dakar en motos o farà el salt als cotxes, on tots els rumors el situen al volant d'un Toyota.

"No ho sé. Ara necessito disfrutar molt i descansar. Tinc 38 anys, porto 12 Dakars en moto i hem aconseguit cinc victòries. Això em fa pensar que potser és el moment de tancar una etapa, però per contra m'he trobat molt bé en aquest Dakar, el físic m'acompanya encara, disfruto de la moto, per tant, estic en un interrogant. He de valorar molt bé totes les opcions que hi pugui haver de futur i no prendre una decisió en fals perquè és un pas molt delicat en la carrera d'un esportista", ha explicat envoltat d'un núvol de mitjans de comunicació.

En el mateix vol també ha arribat Nani Roma, campió en cotxes l'any passat, i la seva dona, Rosa Romero. Roma no va poder acabar el ral·li després de quedar desqualificat. Tot el contrari que la seva dona, que per primera vegada en quatre participacions en moto l'ha pogut completar. També ha arribat l'andorrà Albert Llovera, discapacitat físic, que va acabar 41è en la categoria de cotxes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut