Diego Colotto a la sala de premsa.
Diego Colotto a la sala de premsa.
Espanyol

Diego Colotto entén la preocupació de la gent, però confia en la reacció de l'equip per allunyar-se de la zona de descens

L'Espanyol està a un punt de la zona de descens. El central argentí Diego Colotto creu que l'equip sabrà reaccionar

Actualitzat

A partir d'aquest dissabte 29 de novembre, l'Espanyol jugarà 6 partits en 22 dies. En la Lliga rebrà el Llevant, disputarà el derbi barceloní al Camp Nou, afrontarà la visita del Granada i arribarà a l'aturada nadalenca jugant al camp del Rayo. L'equip es troba a un punt de les posicions de descens i si vol unes vacances tranquil·les, hauria d'allunyar-se de la zona perillosa. Entremig d'aquests 4 partits hi ha l'eliminatòria de la Copa del Rei contra l'Alabès. Quedar eliminats per un equip de Segona Divisió no ajudaria a millorar la imatge de l'equip.

El central de l'Espanyol Diego Colotto, després d'haver sumat només dos punts en les últimes 5 jornades, entén que "la gent estigui preocupada". L'argentí ha afirmat que "no esquivem la realitat. Sabem que fa un parell de jornades que no guanyem (de fet, són 5) i no podem deixar més temps sense fer-ho". Tot i això, Colotto ha intentat treure ferro a una situació que "no és la que volem, però no és crítica i estem convençuts que podem reaccionar". Per això, ha reconegut que han de millorar en defensa i regularitat.

A l'entrenament d'aquest dimarts Paco Montañés no s'ha recuperat de les seves molèsties en el genoll dret i ha treballat al marge del grup. La seva evolució és positiva, però encara té dolor. Els metges avaluaran si es recupera a temps per entrar a la convocatòria del partit d'aquest dissabte, tot i que serà una decisió consensuada entre els facultatius, el cos tècnic i el mateix futbolista.

 

Anar al contingut