Espanyol

Joan Collet respon a Lara Bosch negant que l'Espanyol estigui en risc de desaparèixer

Joan Collet ha volgut tranquil·litzar els seguidors de l'Espanyol. Després de les declaracions de José Manuel Lara Bosch avisant del risc de desaparició del club, l'actual president ho ha descartat

Actualitzat

Joan Collet, en una entrevista radiofònica a la cadena COPE, ha negat que hagi cap risc de desaparició del club. El president del R. C. D. Espanyol, responent a unes declaracions prèvies de l'exaccionista José Manuel Lara Bosch, ha afirmat que "si que és veritat que a vegades s'han de vendre actius i no sempre són jugadors. Hi ha altres maneres de sortir d'aquesta situació".

El actual màxim responsable blanc-i-blau creu que la pitjor època del club es va viure als anys 90 del segle passat, quan "es va baixar de categoria dues vegades, es va vendre l'estadi... Si que és cert que ara tenim un deute molt gran, i, si haguéssim de dependre dels nostres ingressos, seria molt difícil de pagar, però està estructurat entre el crèdit sindicat i hisenda, i el que ens preocupa més és hisenda".

D'altra banda, Ramon Robert i Jordi Puyaltó han deixat de ser consellers de l'Espanyol, segons es va decidir en l'última reunió ordinària del consell d'administració del club. Robert, exconseller de màrqueting, es centrarà en la seva parcel·la de director de Control de la Gestió, mentre que Puyaltó ha cessat de l'àrea social per qüestions de salut.

Mentrestant, l'equip seguia preparant el partit de diumenge a casa contra el Granada (12:00). No serà una final, però gairebé. L'Espanyol només té dos punts d'avantatge sobre el Granada i quatre sobre el descens. És tan important que, aquest divendres, Álvaro González ha confessat que la victòria seria "un cop de moral" perquè es veurien "més tranquils a la classificació".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut