El Circuit Albert Park de Melbourne acollirà la primera cursa de la temporada, el 15 de març, a les 6 del matí. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Cinc Grans Premis avançaran la seva hora d'inici per motius de seguretat

La FIA ha recomanat que les proves comencin com a molt tard quatre hores abans que es faci de nit. La mesura afecta les proves més orientals.

Actualitzat

La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha anunciat aquest dimarts els horaris dels Grans Premis de Fórmula 1 per a l'any 2015. Cinc d'entre ells han avançat una hora el seu horari d'inici com a conseqüència del greu accident que va patir Jules Bianchi l'any passat al circuit de Suzuka.

La comissió de la FIA que va investigar l'accident va recomanar que a partir d'ara les curses comencin com a molt tard 4 hores abans que es faci de nit, excepte en el cas de les nocturnes, que ja tenen iluminació artificial. La falta de llum en el moment de l'accident és un dels factors que van fer que el pilot francès perdés el control del seu cotxe, segons l'informe.

Aquesta mesura afecta cinc Grans Premis, que avançaran una hora el seu horari d'inici: són els d'Austràlia que començarà a les 6 del matí hora peninsular, Malàisia (09.00 h.), Xina (08.00 h.) Japó (07.00 h.) i Rússia (13.00 h.)

Anar al contingut