Afició del Galatasaray durant el partit contra l'Estrella Roja.
Bàsquet

Detenen cinc seguidors del Galatasaray turc per la mort d'un aficionat de l'Estrella Roja

La Policia turca ha detingut cinc seguidors de l'equip de bàsquet del Galatasaray turc en relació amb l'apunyalament mortal la setmana passada d'un aficionat de l'Estrella Roja serbi abans d'un partit entre els dos equips a Istanbul.

Actualitzat

La policia turca ha detingut cinc seguidors de l'equip de bàsquet del Galatasaray en relació amb l'apunyalament mortal la setmana passada d'un aficionat de l'Estrella Roja serbi abans d'un partit entre els dos equips a Istanbul, segons ha informat l'emissora CNNTürk.

Els cinc detinguts han reconegut haver estat als voltants de l'estadi on va ser apunyalat Marko Ivkovic, que s'havia traslladat a la ciutat turca amb un grup d'aficionats serbis per veure el partit de l'Eurolliga de bàsquet. No obstant això, els cinc han negat haver tingut res a veure en l'agressió ni haver vist qui la va cometre.

La víctima, de 25 anys, va ser apunyalada al tòrax i va morir en un hospital d'Istanbul després de cinc hores d'intents de reanimació. L'incident va tenir lloc davant del pavelló esportiu d'Istanbul abans de la celebració del partit de l'Eurolliga, quan els seguidors turcs van atacar uns 400 aficionats serbis que van llançar bengales en arribar al pavelló.

La mort del seguidor serbi ha provocat que s'organitzi un dispositiu especial de seguretat per al partit que juguen aquest dimecres el Banvit turc i el Partizan serbi. L'equip visitant va ser rebut  amb flors per les autoritats turques, que van confiar que la tensió es dissipi i no tornin a produir-se incidents.

Anar al contingut