Rugbi

Catalunya s'enfronta al França Clàssic en la festa del rugbi català a la Fuixarda

Avui, a partir de les 6 de la tarda, l'estadi de la Fuixarda, a Barcelona, serà l'escenari de la gran festa del rugbi català. S'hi enfrontaran Catalunya i una selecció de jugadors veterans de França -sota el nom de França Clàssic- i que estarà formada per exjugadors de la selecció absoluta francesa majors de 33 anys. Es tracta d'un conjunt ple de jugadors que representen una bona part de la història més recent d'una de les seleccions amb més potencial rugbístic mundial com és la francesa, vigent campiona del Torneig de les Sis Nacions.

Actualitzat
Aquest partit és possible gràcies a les gestions de l'exjugador de la USAP de Perpinyà Sebastian Bozzi, primera línia de l'equip nord-català i campió francès la temporada 2008-2009. L'equip francès serà a Catalunya per fer l'últim partit de preparació abans de disputar la Copa del Món de la seva categoria, a l'illa de Bermuda.

L'enfrontament representa la major reunió mai vista a Catalunya de grans jugadors del rugbi francès de l'última dècada i un molt interessant repte per als jugadors catalans, que en ben poques ocasions poden enfrontar-se amb un equip com el França Clàssic.

Com a aperitiu, aquest matí ja s'han enfrontat a la Fuixarda els equips veterans de Catalunya i França, amb una bona reunió de velles glòries que ha acabat amb triomf català per sis marques a dues. En la jornada, per cert, no hi faltarà l'obligat tercer temps ni el marxandatge més atractiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut