Corfbol

Catalunya perd amb la Xina Taipei (33-16) i acaba quarta al mundial de corfbol

El combinat català acaba amb una nova derrota el Mundial de la Xina, però aconsegueix amb aquesta quarta posició la seva millor classificació en uns campionats mundials, després d'una primera part igualada, on els catalans han marxat al vestidor amb un resultat desfavorable molt ajustat (10-12). L'efectivitat de la xinesa Szu-Yu Lin ha disparat el marcador en els segons 30 minuts a favor de la selecció Xina Taipei, que s'ha acabat emportant la medalla de bronze. Catalunya acaba d'aquesta manera la participació al Mundial de la Xina amb un excel·lent resultat, després de completar una gran primera fase i caure només amb les favorites. Els catalans han guanyat quatre partits i n'han perdut tres. En la final per la medalla d'or, Holanda s'ha desfet de Bèlgica per 32 a 26.