Hoquei patins

Catalunya apallissa Colòmbia (11-0) i segueix intractable a la Copa Amèrica, amb tres triomfs

Catalunya ha apallissat Colòmbia per 11-0 en la tercera jornada de la Copa Amèrica, en un partit en què, com evidencia el resultat, els jugadors de Jordi Camps s'han mostrat intractables i molt superiors. Ivan Tibau, amb tres gols, ha estat el màxim golejador. La selecció catalana es manté invicte en el torneig que es disputa a Recife (Brasil), després de sumar un triomf davant Sud-àfrica (10-1) i l'Argentina (6-3). El pròxim partit serà aquest dimecres davant els Estats Units.

Actualitzat

Intractable i molt superior. Així és com ha estat Catalunya davant una Colòmbia, que al matí ja havia perdut amb el Brasil per 8-2. En canvi, els de Jordi Camps, que al matí s'havien passejat davant Sud-àfrica per 10-1, han seguit també amb la línia positiva davant del conjunt colombià. De seguida s'ha vist que el partit no tenia res a veure amb el matx de la primera jornada davant l'Argentina, en què fins a la segona part els catalans no van tenir la victòria a la butxaca.

Al descans, Catalunya ja guanyava amb un clar 7-0 que evidenciava la poca capacitat del rival. Eloi Mitjans ha estat l'encarregat d'obrir el marcador amb una acció individual, en què ha superat un defensa i el porter Dario Falla. Després del gol del jugador del Noia, ha vingut el recital de gols de l'equip català. Navarro i Tibau, per partida doble cadascun, Lladó i Carbó han estat els autors de la golejada del primer temps.

Els jugadors catalans han continuat jugant sense rival en el segon temps i la golejada ha arribat fins a l'11-0. Ivan Tibau, Miquel Masoliver i Jordi Molet, aquest per partida doble, han estat els autors de les dianes en el segon temps.

Per cert, Jordi Camps coneixia a la perfecció Colòmbia, ja que aquest estiu va entrenar el combinat sud-americà en el Mundial absolut que es va disputar a Montreux, Suïssa.

El pròxim partit que jugarà la selecció catalana serà aquest dimecres davant els Estats Units a les quatre de la tarda, en directe pel 33.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut