Bartomeu atén els mitjans a la seva arribada a Saint George's Park.
Bartomeu farà canvis en l'àrea de comunicació del club.
Barça

El Barça farà canvis en la comunicació després de les xiulades a Bartomeu en l'homenatge a Messi

El Barça informarà la pròxima setmana d'una nova reestructuració en l'organigrama de comunicació, després de la crisi que ha afectat el club arran del vídeo d'homenatge a Messi, que va acabar dissabte passat amb una xiulada contra el president, Josep Maria Bartomeu.

Actualitzat

El Barça informarà la pròxima setmana d'una nova reestructuració a la cúpula de l'organigrama de comunicació, després de la crisi que ha afectat el club arran del vídeo d'homenatge a Messi que va acabar amb una xiulada contra el president, Josep Maria Bartomeu.

El club pretén modificar algunes funcions en aquesta àrea, que afectarien l'actual director de comunicació, Albert Montagut, i el director de relacions institucionals esportives de l'entitat, Albert Soler, que tindria més atribucions.

Aquesta reestructuració arriba sis dies després que al Camp Nou hi hagués un clam contra Bartomeu i el director esportiu Andoni Zubizarreta mentre es projectava el vídeo d'homenatge a Messi per haver batut el rècord golejador de Zarra a la Lliga. La sorollosa xiulada a tots dos es va interpretar com una censura a la política esportiva de la directiva i també per la negativa de la cúpula del club a convocar eleccions anticipades.

L'àrea de comunicació ha estat una de les més inestables des que Sandro Rosell va accedir a la presidència del Barcelona el 2010. De fet, des de llavors el Barça ha tingut quatre directors de comunicació: Pere Jansà, Ketty Calatayud, Xavi Martín i Albert Montagut.

 

Anar al contingut