Kobe Bryant en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Kobe Bryant en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Kobe Bryant supera amb èxit l'operació a l'espatlla dreta i serà baixa nou mesos

L'escorta Kobe Bryant ha estat operat de l'espatlla dreta i haurà de ser baixa almenys per nou mesos.

Actualitzat

Kobe Bryant ha estat intervingut de l'espatlla dreta aquesta matinada. Els Lakers esperen que pugui estar llest quan comenci la temporada que ve al mes d'octubre. Tot i que el jugador encara no ha donat a conèixer quins seran els seus plans de cara al futur, sí que ha dit que lluitarà al màxim per recuperar-se.

L'operació, que va durar més de dues hores, ha estat per treballar en la reconstrucció del trencament i separació del tendó de l'espatlla dreta. Segons ElAttrache, un dels cirurgians, Bryant  tindrà una recuperació completa, però no podrà tornar a l'acció almenys en nou mesos.

Bryant es va lesionar la setmana passada durant el partit que els Lakers disputaven contra els Pelicans de Nova Orleans mentre feia una esmaixada. Aquesta és la tercera lesió greu que ha tingut en les tres últimes temporades.

El gran dilema per als Lakers és saber que passarà amb Bryant, de 36 anys i 19 com a professional, perquè encara li hauran de pagar 23,5 milions de dòlars aquesta temporada i 25 la propera, tots garantits, sense que pugui ser considerat jugador franquícia de cara al futur.

Bryant ja ha donat a entendre que lluitarà per aconseguir una recuperació completa i que espera tornar a la competició, com ha fet sempre que ha patit una greu lesió.

Anar al contingut