Espanyol

L'afició de l'Espanyol exhaureix ràpidament les entrades disponibles per a l'anada de la semifinal de Copa

Els aficionats blanc-i-blaus han exhaurit en pocs minuts les 500 entrades de què disposaven per al partit d'anada de la semifinal copera a San Mamés

Actualitzat

A l'Espanyol, no han durat gaire les entrades per a l'anada de les semifinals de Copa, a San Mamés. Minuts abans de les 10 del matí, ja hi havia una bona cua. Només n'hi havia 250 a la venda, de les 500 que ha entregat l'Athletic. L'altra meitat estava reservada per als grups d'animació.

Un veí d'Olot ha hagut de matinar per ser el primer de la cua. S'esperava des de les 7. Cap al migdia, ja no en quedava cap. La Copa es viu amb il·lusió, però abans toca el València.

Colotto: "El València és la prioritat"

El central de l'Espanyol Diego Colotto ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que "el València és la prioritat" i que "ja hi haurà temps de pensar en la Copa del Rei", ja que disputaran dimecres les semifinals contra l'Athletic.

Finalment, Colotto no s'ha mostrat preocupat per la seva possible renovació, malgrat acabar contracte el pròxim 30 de juny. "Ara estic totalment centrat en l'equip. Després ja es prendrà una decisió. El meu agent treballa i hi ha opcions, però ja abordaré aquesta situació al final de temporada", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut