Bojan Krkic amb la samarreta de l'Stoke (Reuters)
Bojan Krkic amb l'Stoke City (Reuters)
Futbol

Bojan Krkic es trenca el lligament encreuat del genoll i es perd el que queda de temporada

Bojan Krkic va ser protagonista per partida doble en el partit de la quarta ronda de la Copa anglesa entre el Rochdale i l'Stoke City (1-4). Va fer un gol i va caure lesionat. El trencament del lligament creuat del seu genoll esquerre el deixarà fora dels terrenys de joc el que queda de temporada.

Actualitzat

Els pitjors pronòstics s'han confirmat. Bojan pateix un trencament del lligament encreuat del genoll de la cama esquerra i es perdrà el que resta de temporada. Mala sort per al de Linyola, que estava travessant un dels seus millors moments de la temporada i havia recuperat la seva habitual eficàcia davant de la porteria. El pare del jugador ha viatjat a Anglaterra per estar al seu costat. 

Bojan Krkic va ser protagonista per partida doble en el partit de la quarta ronda de la Copa anglesa entre el Rochdale i l'Stoke City (1-4). El davanter lleidatà va obrir el marcador pels "potters" amb un golàs, però no va poder acabar el partit per lesió.

Bojan va deixar el camp quan amb prou feines s'havia disputat mitja hora de joc, sense poder recolzar el peu a terra i amb l'ajuda de crosses.

Aquest va ser el seu gol:

Anar al contingut