Tenis

Rafael Nadal perd amb el txec Tomás Berdych als quarts de final de l'Open d'Austràlia i queda eliminat

El txec l'ha derrotat amb certa comoditat (6-2, 6-0 i 7-5) en dues hores i tretze minuts. Nadal no podrà repetir la final del 2014. Per la seva banda, Andy Murray ha superat també en els quarts de final a l'australià Nick Kyrgios.

El tenista de Manacor ha perdut contra el txec Tomás Berdych, a qui havia guanyat disset partits consecutius. El partit, que ha durat dues hores i tretze minuts, ha acabat amb un marcador de 6-2, 6-0 i 7-5. Berdych ha resolt els dos primers en menys d'una hora. És el tercer cop al llarg de tota la seva carrera que Nadal encaixa un set en blanc. Només ho havien aconseguit Roger Federer i Andy Roddick.

Aquest dimarts a la matinada ha jugat amb problemes en una cama. En una de les pauses del partit s'ha pres un antiinflamatori. És el primer cop, des del Masters 1000 de Madrid, que Berdych supera uns quarts de final.

El rival del txec a les semifinals serà Andy Murray. El britànic jugarà per cinquena vegada una semifinal de l'Open d'Austràlia en derrotar l'anomenada  "Meravella del Down Under " l'australià Nick Kyrgios per 6-3 , 7-6 (5) i 6 -3 .