Barça

Bartomeu: "A la FIFA s'estan posant nerviosos perquè s'estan adonant que la sanció és desmesurada"

El president del Barça ha assegurat en una entrevista al programa "El Club de la Mitjanit" de Catalunya Ràdio que la FIFA s'està posant nerviosa per haver-se adonat que la sanció és desmesurada i injusta i ha explicat que el futur director esportiu ha de ser una persona que conegui bé la filosofia del club blaugrana

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha repassat l'actualitat del club blaugrana en una extensa entrevista al programa "El Club de la Mitjanit", de Catalunya Ràdio. El màxim dirigent barcelonista, sense dir noms, ha explicat que el futur director esportiu ha de ser una persona que conegui bé el club i ha assegurat que la FIFA s'està posant nerviosa perquè s'està adonant que la sanció és desmesurada i injusta.

Futur directiu esportiu: "El barcelonisme pot estar tranquil perquè, sigui quin sigui l'escollit per ser el nou director esportiu, a la casa hi ha molts tècnics preparats. Ara no em mullaré amb cap dels noms que han sortit, però la persona escollida serà algú que hagi estat a casa nostra. És important conèixer el club, l'entorn i el nostre ADN. Hem parlat amb algunes persones, però no hi ha pressa i ens ho prendrem amb tranquil·litat".

Sanció de la FIFA: "Hem rebut una sanció injusta i desmesurada per part de la FIFA. Aquests dies a la FIFA s'estan posant nerviosos i potser s'estan adonant que la sanció és desmesurada. No sé què pensa Blatter i què farà, però hem estat tractats injustament. Nosaltres no hem creat cap problema; són ells els que han de venir a buscar-nos No vull entrar en el nom dels responsables de la sanció perquè són molts, portàvem molts anys fent les coses de la mateixa manera. La sanció és dura, però no posa en risc el model de la Masia".

Destitució de Zubizarreta: "He vist un Zubizarreta cansat per les crítiques i per això he decidit avançar una decisió que volia a prendre al juny".

Futur de Messi: "Està feliç i és un exemple. He vist un Messi amb una predisposició màxima. Vol acabar aquí la seva carrera. No hi ha debat sobre el seu futur. Ell s'ha encarregat de tancar-lo. Té contracte aquí i és feliç".

Oferta a Abidal: "Estem parlant amb ell. Quan se'n va anar li vam oferir la direcció de l'escola internacional i ara no puc explicar el que estem parlant amb ell. Però la seva predisposició és la d'establir-se a Barcelona amb la seva família".

Convocatòria d'eleccions: "La meva primera intenció era acabar el mandat i segueixo pensant que els mandats s'han d'acabar, però pel bé del primer equip calia rebaixar la tensió que s'havia generat. No em penedeixo. Primer, el Barça. Hi ha jugadors que m'han donat les gràcies per haver convocat eleccions i rebaixar així la tensió. Mentre l'equip tingui opcions de guanyar un títol, no es faran les eleccions. No m'agrada que les eleccions siguin en dia de partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut