Éric Bertrand en un partit contra el Vila-real.
Éric Bertrand en un partit contra el Vila-real.
Espanyol

L'Espanyol ha rebut una oferta de 15 milions per Éric Bailly, que ha de decidir si vol marxar al Vila-real

El Vila-real ha presentat una oferta en ferm de 15 milions d'euros, la meitat dels quals anirien a la caixa blanc-i-blava en ser el corresponent al 50% dels drets d'Éric Bailly, que està disputant la Copa d'Àfrica amb la Costa d'Ivori.

Actualitzat

Eric Bailly, el gran descobriment de la temporada a l'Espanyol, té un peu i mig al Vila-real. Aquest dimarts mateix es podria tancar el seu traspàs. L'Espanyol, que només té el 50 per cent dels drets del jugador ivorià, està obligat a acceptar la venda si no vol pagar una indemnització altíssima a l'agència que el representa. L'operació podria suposar, per als blanc-i-blaus, uns cinc milions i mig.

Tot depèn de la decisió que prengui Éric Bertrand Bailly. El jugador, propietat en parts iguals de l'Espanyol i una agència de representació de jugadors, té una oferta en ferm del Vila-real de 15 milions d'euros. Si decideix marxar, l'Espanyol rebrà uns 7,5 milions si està d'acord a traspassar-lo. Si no volgués, hauria de fer efectiva aquesta quantitat segons l'acord que té amb l'empresa que representa el jove ivorià. En tot cas, sembla que l'acord es podria fer efectiu per una quantitat menor per fer viable aquesta operació a tres bandes. 

Tot i que el jugador havia firmat en un principi fins al 2018, sembla que el club sospita que el seu representant, Rodri, és qui pressiona Éric Bertrand per fer un canvi en la seva trajectòria futbolística.

Si decideix marxar al Vila-real el jugador ivorià hauria jugat tres temporades amb els blanc-i-blaus, primer dins el Juvenil A i l'Espanyol B, i s'esfumaria un dels defenses amb més projecció del planter. El defensa, de 19 anys, es va incorporar a la disciplina de l'Espanyol el desembre de 2011.

 

Anar al contingut