Baena arrossega una lumbàlgia des de fa un mes
Futbol

Baena és l'únic jugador de l'Espanyol que s'exercita al marge del grup

El migcampista de l'Espanyol Raúl Baena és dubte per al partit d'aquest dissabte contra el Rayo Vallecano, ja que té molèsties per una lumbàlgia que arrossega des de fa un mes i aquest dimarts ha treballat al marge, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.

Actualitzat
El migcampista de l'Espanyol Raúl Baena és dubte per al partit d'aquest dissabte contra el Rayo Vallecano, ja que té molèsties per una lumbàlgia que arrossega des de fa un mes i aquest dimarts ha treballat al marge, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava. Baena, no obstant això, ha intensificat els seus exercicis sota l'atenta mirada dels recuperadors físics. El seu retorn serà progressiu. El cos mèdic del club no vol sorpreses en el procés, encara que no es tracta d'una malaltia greu. La seva evolució durant la resta de setmana marcarà la seva disponibilitat.

D'una altra banda, el central italoargentí Diego Colotto ja s'ha exercitat al mateix ritme que la resta dels seus companys. El futbolista no va acabar el partit contra el Valladolid de diumenge passat per una contusió cranial i ahir va treballar de forma diferenciada, encara que ja està en plenes condicions físiques. El porter Kiko Casilla, que també es va entrenar al gimnàs dilluns, ha estat un més a la sessió vespertina a la Ciutat Esportiva. El cos mèdic va retirar els punts de sutura que van aplicar al jugador fa dues setmanes, quan va xocar amb el davanter de l'Atlètic de Madrid Radamel Falcao.

L'entrenament d'aquest dimarts a la tarda ha estat marcat pel treball de pilota, a més de per una considerable pluja i vent. L'equip tornarà a la feina dimecres a les 17.30 hores a les instal·lacions de Sant Adrià, a porta tancada per a mitjans i aficionats. El tècnic Javier Aguirre ho aprofitarà per assajar l'onze inicial.

Longo amb la sub-21 d'Itàlia

Samuele Longo ha estat convocat per la selecció Sub-21 d'Itàlia, per disputar dos partits classificatoris per al pròxim Europeu de la categoria. El futbolista blanc-i-blau s'enfrontarà, el dia 22, a Rússia a la localitat italiana de Citadella. El 25, s'enfrontarà a Ucraïna a Bassano. Aquesta convocatòria no afectarà els plans de l'Espanyol en Lliga, ja que els dos partits coincideixen amb la parada estipulada per als partits internacionals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut