Ariedo Braida, en una imatge d'arxiu i amb americana, al costat de l'actual tècnic de la Juventus, Massimiliano Allegri (Foto: Reuters)
Barça

Ariedo Braida, exdirector esportiu del Milan, completa la comissió esportiva del Barça

Quatre persones formaran la comissió esportiva que omplirà la vacant deixada per Andoni Zubizarreta a la direcció esportiva. Als directius Jordi Mestre i Javier Bordas i a l'assessor Carles Rexach s'hi uneix Ariedo Braida, exdirector esportiu del Milan durant gairebé tres dècades.

Actualitzat

El Barça ha decidit que no hi haurà una única persona per cobrir la direcció esportiva en el lloc del destituït Andoni Zubizarreta. Hi haurà una comissió esportiva formada per l'extècnic Carles Rexach, a més dels directius Jordi Mestre i Javier Bordas. S'hi unirà Ariedo Braida, que durant 28 anys va ocupar-se de la direcció esportiva del Milan, segons una informació que ha avançat "Mundo Deportivo" i que TV3 ha pogut confirmar.

Braida, de 68 anys, té un ampli bagatge en el futbol internacional, i és al darrere de la construcció del gran Milan de finals dels 80, amb Rijkaard, Gullit i Van Basten o també de l'equip dels Boban i Savicevic, que li va guanyar al Barça la Copa d'Europa de 1994, però igualment d'altres fitxatges menys reeixits.

Anar al contingut