Fernando Alonso s'ha retrobat amb Ron Dennis a Woking. (Foto: McLaren)
Fórmula 1

Fernando Alonso serà el primer pilot que provarà el McLaren-Honda el primer de febrer

Els equips de F1 participaran en els primers entrenaments conjunts de temporada entre l'u i el quatre de febrer al circuit andalús

Actualitzat

Fernando Alonso serà el pilot de McLaren que tindrà l'honor d'estrenar el monoplaça amb motor Honda en la primera jornada de tests que es faran al circuit de Jerez, els primers d'aquesta temporada. El pilot asturià cedirà el volant al seu company Jenson Button en la segona jornada d'entrenaments, i tornarà al volant en la tercera. El pilot del RACC Carlos Sainz júnior també pilotarà en la primera sessió del dia 1 de març al volant d'un Toro Rosso. Els entrenaments al circuit andalús començaran l'1 i acabaran el 4. Seran els primers de la temporada abans de l'arribada dels equips al Circuit de Barcelona-Catalunya, on hi haurà entrenaments les dues últimes setmanes de febrer.

McLaren moltes ganes de fer els primers entrenaments normals amb el seu monoplaça i amb el nou motor Honda, després d'haver rebut confirmació per part de la FIA d'ampliar les possibilitats de millorar el seu nou motor al llarg de la temporada, fet que, en un principi, s'havia congelat.

Tot i que es preveu que en la primera presa de contacte hi haurà problemes de fiabilitat, Fernando Alonso serà l'escollit de l'escuderia anglesa per pilotar primer el monoplaça amb què el pilot asturià tornarà a l'equip anglès, set anys després de la seva marxa. Alonso no serà l'únic pilot espanyol en pista; l'hi acompanyarà Carlos Sainz júnior, que correrà tota la temporada amb l'equip Toro Rosso fent parella amb el debutant més jove de la Fórmula 1, Max Verstappen. L'enginyer gironí de Toro Rosso, Xevi Pujolà, serà l'enginyer del pilot holandès.

Al circuit de Jerez, hi seran presents tots els equips punters, i hi ha moltes ganes de saber com estan les forces després de les vacances d'hivern.

 

Anar al contingut