El pilot Àlex Márquez.
El pilot Àlex Márquez.
Motor

Àlex Márquez, entre els prenominats als premis Laureus a l'esportista revelació de l'any

El de Cervera està en una primera llista on figuren també noms com els futbolistes James Rodríguez o Mario Götze. Els 6 finalistes se sabran l'11 de febrer.

Actualitzat

El pilot de Cervera Àlex Márquez opta a aconseguir el premi Laureus al millor esportista revelació de l'any 2014. El seu nom apareix entre els candidats preseleccionats a aconseguir aquest mèrit, després d'haver guanyat el Campionat del Món de Moto3. Podrà així aspirar a guanyar un premi que ja va aconseguir el seu germà l'any passat.

Márquez haurà de competir amb 17 candidats més, que, com ell, han estat preseleccionats per esdevenir l'esportista revelació de l'any passat. La llista definitiva se sabrà l'11 de febrer, després que mitjans de comunicació de tot el món hauran tingut la possibilitat de votar per retallar la llista a sis nominats. El nom del guanyador es farà públic a la coneguda Laureus Awards Ceremony, que es farà el 15 d'abril.

Els noms dels candidats preseleccionats per emportar-se el premi Laureus al millor esportista revelació són els següents: James Rodríguez, Mario Götze, Daniel Ricciardo, Adam Gemili, Shen Duo, l'equip suís de Copa Davis, Belinda Bencic, Xu Shilin, Marin Cilic, Lucy Li i Lexi Thompson, Mikaela Shiffrin, Michael Carter-Williams, David Katoatau, Fan Zhendong i Claudia Fragapane.

Anar al contingut