Álex Arias, amb la samarreta del Numància al Miniestadi.
Futbol

El futbolista del Numància Álex Arias, condemnat a quatre anys de presó per un doble atropellament mortal al 2011

El futbolista asturià del Numància ha estat condemnat pel Jutjat Penal número 1 de Salamanca després d'atropellar mortalment dues persones de nacionalitat francesa el 14 d'agost del 2011 a la població de Casillas de Flores

Actualitzat

El Jutjat Penal número 1 de Salamanca ha condemnat el futbolista del Numància Àlex Arias a quatre anys de presó pel doble atropellament mortal que va tenir lloc al municipi salmantí de Casillas de Flores l'agost del 2011 i l'abonament d'uns 410.000 euros per als familiars de les víctimes.

La sentència, a la qual ha tingut accés Efe, condemna el futbolista a la màxima pena que permet la llei -quatre anys de presó- pel doble atropellament mortal ocorregut l'agost del 2011 en l'esmentat municipi situat a la comarca de Ciutat Rodrigo.

La jutge rebutja els quatre atenuants que sol·licitava la defensa i li imposa més de sis anys sense conduir vehicles de motor i ciclomotors per una conducta que titlla d'"extremadament perillosa, temerària i amb clar menyspreu a la vida dels altres". Així mateix, li imposa l'abonament d'una indemnització aproximada de 410.000 euros per als familiars de les víctimes, així com 23.000 euros més per a l'Ajuntament de Casillas de Flores i les costes generades.

El futbolista hauria d'ingressar a la presó, si bé encara es pot presentar recurs contra la sentència davant l'Audiència Provincial. En l'atropellament, que va tenir lloc el 14 d'agost del 2011, van morir un home i una dona de nacionalitat francesa. En un primer moment, el turisme, que conduïa Àlex Arias, va atropellar l'home i, posteriorment, la jove. Tots dos van morir a l'acte a causa de l'impacte.

Álex Arias, migcampista asturià nascut a Avilés, va fitxar l'estiu de l'any passat pel Numància, procedent de l'equip de la seva població natal, però la seva presència a l'equip de Sòria aquesta temporada ha estat testimonial i només ha disputat 6 partits, un contra el Barça B al Miniestadi, amb un total de 166 minuts. Veient que no entrava en els plans d'Anquela, Álex Arias ha estat cedit a l'Avilés al mercat d'hivern.

 

Anar al contingut