Ayoub és un dels jugadors del planter que podrà tornar a jugar. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Barça

Nou futbolistes del planter del Barça que estaven inhabilitats de forma temporal ja poden tornar a jugar

Els jugadors als quals s'aixeca la inhabilitació temporal són Ayoub, Braima, Erick, Maoudo, Labinot, Imad, Anssumane, Ilaix i Haitam Abaida, però no són els futbolistes que al 2013 van ser suspesos per la FIFA

Actualitzat

Els nou nois del planter del Barça que estaven inhabilitats temporalment per la FIFA fa dos mesos podran tornar a jugar un cop revisada la seva documentació. Els jugadors als quals s'ha aixecat la sanció temporal són Imad (Cadet B), Braima (Juvenil B) i Anssumane (Infantil A), Ayoub (Juvenil A), Erick (Cadet A), Maoudo (Cadet A), Labinot Kabashi (Cadet B), Ilaix (Infantil B) i Haitam Abaida (Infantil B). Aquests jugadors no són els futbolistes que al 2013 van ser suspesos per la FIFA i que estan pendents de la resolució del TAS, que ha de donar el seu veredicte abans de finals d'any.

Tal com explicava Oriol Domènech a l'edició d'aquest dilluns de "Mundo Deportivo", la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) havia inhabilitat nou jugadors del planter del Barça, que se sumaven als altres nou inhabilitats per la FIFA de ja fa mesos pel tema dels fitxatges irregulars de menors provinents de l'estranger.

En aquesta mateixa informació s'explica que tots ells van néixer a l'estranger, però que al cap de pocs anys (o mesos) de vida ja es van traslladar a l'estat espanyol. Un dels casos més destacables és el de Labinot Kabashi. Va néixer l'any 2000 a Skenderaj, al nord de Kosovo, la població més pobra del país i habitada totalment per albanesos. Uns mesos abans s'hi havia iniciat la guerra de Kosovo. Els Kabashi van haver d'emigrar a Catalunya per culpa de la neteja ètnica que van dur a terme els serbis. Labinot va jugar al Sallent i al Gimnàstic de Manresa abans d'arribar al Barça.

Anar al contingut