Futbol

Éric Abidal es retira del futbol i no anuncia plans professionals de cara al futur immediat

El lateral, que jugava a l'Olympiacos la present temporada, ha pres la decisió "per motius personals" i no sap encara si acceptarà l'oferta del Barça

Actualitzat

Éric Abidal s'ha acomiadat del futbol professional en una roda de premsa a la seu de l'Olympiacos, el club pel qual havia fitxat aquesta temporada. L'ara exjugador ha explicat que els motius de la retirada són estrictament personals i no ha volgut allargar-se sobre aquest punt. S'ha desfet en agraïments al seu últim club i tots els altres en què ha militat.

El francès, que té una oferta del F. C. Barcelona per fer-se càrrec de la direcció del futbol base, tampoc ha aclarit per on anirà el seu futur professional. Per ara no fa plans. "L'únic que vull ara mateix és descansar i estar amb la família," ha dit.

Abidal va jugar al Barça entre els anys 2007 i 2013 i hi va guanyar dues Lligues de Campions, la segona de les quals va aixecar primer que ningú a Londres, a instàncies del capità, Carles Puyol, com a reconeixement pel seu coratge després d'haver superat un càncer de fetge.

Des del seu debut l'any 2000 al Mònaco, també va passar pel Lilla i l'Olympique de Lió abans d'arribar al Barça. En marxar-ne, va tornar al Mònaco per un any i, després, va anar a l'Olympiacos, on només ha jugat sis partits. Deixa enrere un palmarès impressionant: set lligues, dues copes, tres supercopes, dues lligues de campions i dos mundials de clubs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut