Espanyol

L'Espanyol vol fer valer el 0 a 2 de l'anada a Vitòria per certificar el pas als vuitens de final de la Copa

El bon resultat aconseguit a l'anada a Mendizorrotza ha permès al tècnic espanyolista, Sergio González, fer una llista atípica per a la tornada de setzens de la Copa del Rei, sense la majoria dels jugadors habituals

Actualitzat

El 0 a 2 de l'anada, amb dos gols de Stuani, permet a l'Espanyol afrontar amb tranquil·litat el duel de tornada de setzens de Copa del Rei al Power8 Stadium aquest dimecres contra l'Alabès. Això s'ha reflectit a la convocatòria per al partit que ha fet Sergio González. L'entrenador de l'equip ha donat descans a nou titulars.

Fuentes, Colotto, Arbilla, Víctor Sánchez, Lucas Vázquez, Salva Sevilla, Cañas, Sergio García i Caicedo es quedaran a casa. Kiko Casilla i Álvaro González són els dos únics integrants de l'onze inicial espanyolista de diumenge davant el Granada que es vestiran de curt aquest dimarts. Luque i Rober, del filial, també han estat convocats.

Tot i això, l'entrenador espanyolista ha afirmat que "plantegem la tornada de la Copa com un primer partit". El tècnic ha explicat la seva convocatòria raonant que "apostem per jugadors que van donar la cara en l'anada i van aprofitar la seva oportunitat a Vitòria". González ha demanat el suport de l'afició perquè "sense ells som mig equip".

L'Alabès, debilitat per les lesions, no tornarà al País Basc després del matx ja que dissabte ha de disputar el seu últim partit de Lliga de l'any al camp del Girona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut