Esportistes russos celebren una medalla aconseguida en els Jocs d'hivern de Sotxi 2014 (Reuters)
Esports

22 esportistes russos sancionats per dopatge arran dels Jocs de Sotxi 2014 recorren al TAS

Tots ells van ser sancionats arran del cas de dopatge sistèmic en els últims Jocs d'hivern i han demanat que la resolució es faci pública abans dels Jocs de Pyeongchang

Actualitzat

Vint-i-dos esportistes russos suspesos de per vida per la Comissió de Disciplina del COI per dopatge en els Jocs de Sotxi 2014 han recorregut la seva sanció davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), informa aquest organisme.

Aleksandr Zubkov, Dmitry Trunenkov  i Aleksei Negodailo (bobsleigh), Alexander Tretiakov, Elena Nikitina i Maria Orlova (skeleton) o Evgeniy Belov (esquí de muntanya), entre d'altres, han sol·licitat al TAS que se'ls aixequi la prohibició vitalícia de participar en Jocs.

El TAS ha comunicat aquest dilluns que els procediments d'arbitratge ja estan en curs i els següents passos en relació amb el cas de cada atleta es donaran a conèixer en els pròxims dies. Ha afegit en el seu comunicat que els esportistes sancionats han demanat que la decisió final sigui presa abans de l'inici dels Jocs Olímpics de Pyeongchang.

El Comitè Olímpic Internacional (COI) va decidir aquest dimarts suspendre al Comitè Olímpic Rus per dopatge d'Estat però va permetre que els esportistes russos competeixin en Pyeongchang 2018 sota bandera neutral.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut