Vent fort i menys calor

El vent bufarà amb força a gran part del país, i disminuirà a partir del migdia, però no desapareixerà. La calor cedeix terreny

Néstor GómezActualitzat

El vent de nord continuarà incidint sobre el Pirineu amb la creació del mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana a l'Empordà. Aquesta situació primaveral té els dies comptats. L'hivern tornarà el cap de setmana per quedar-se set dies més.

Sol i vent 

Les ventades més fortes duraran fins al migdia. Un dia més, Meteocat té activat l'avís per vent a 26 comarques, 10 de les quals en nivell taronja. Els cops de vent superaran els 90 km/h al Pirineu, al massís del Port, al camp de Tarragona, a les muntanyes de Prades i Montsant.

El dia serà radiant de sol, amb només cel cobert a la Vall d'Aran, on nevarà a cotes d'uns 1.000 metres al matí. Apareixeran núvols lenticulars a les Terres de l'Ebre i a l'Empordà.

Adéu a la calorada

La davallada de les temperatures correspondrà a una caiguda pels valors tan alts registrats dimecres per l'arribada de fred. Mínimes i màximes baixaran. Els valors més alts del dia encara rondaran els 20 ºC.

I els pròxims dies...

Divendres serà l'últim dia sense hivern. Durant el cap de setmana arribarà una massa d'aire fred que ens submergirà dins l'hivern i que durarà set dies més.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut