Un tornado deixa dos ferits a l'oest d'Alemanya

Alberto AlcántaraActualitzat

El poble alemany de Boisheim es recupera dels efectes d'un tornado que es va formar la tarda de dimecres en aquesta part del país, a tocar de la frontera amb Holanda. Va ser una de les localitats afectades. Les autoritats han reportat almenys dos ferits.

El tornado va deixar un rastre de danys materials a l'oest de Düsseldorf. Mig centenar de cases es van veure afectades. Dotzenes d'arbres van caure sobre vehicles. Un d'ells va ferir greument un automobilista. Un bomber va ser víctima d'una descàrrega elèctric.

Diversos observadors van gravar la potent mànega des de posicions diferents. Es va veure perfectament la forma de falca durant una estona.  Aquí teniu una imatge vista des de l'interior d'un vehicle que es va trobar el tornado a la carretera.

 

 

Els meteoròlegs han d'avaluar in situ els danys materials per categoritzar el tornado, tot i que alguns parlen de manera preliminar d'un fenomen de tipus F2, amb vents d'uns 200 quilòmetres per hora.

Un meteoròleg amb el servei meteorològic alemany va dir que la fortalesa del tornado es reconstruirà retrospectivament una vegada que els danys hagin estat avaluats in situ.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut