Un Sant Joan amb sol i menys ruixats

L'estabilitat i la calor guanyaran terreny a gambades i en pocs dies tornarem a tenir un contundent ambient estival

Néstor GómezActualitzat

Després d'una tarda i revetlla de Sant Joan amb enrenou meteorològic, l'atmosfera recuperarà l'estabilitat amb molta rapidesa. A més, en pocs dies tornarem a la calor intensa de l'estiu.

Sol i alguns ruixats

El matí serà assolellat amb restes de núvols del dia anterior. Apareixeran nombrosos bancs de boira a les valls del Pirineu i Catalunya Central a causa de la pluja de dimarts. A partir del migdia creixeran nuvolades a les zones de muntanya. Al Pirineu, els xàfecs seran força estàtics i una mica intensos, i al prelitoral, els ruixats seran puntuals i febles. A la resta del país el temps serà força assolellat.

Temperatures contrastades

Mínimes avall i màximes similars. Direm adéu, tot i que sigui per un dia, a les nits tropicals de 20 graus. Farà fresca al Pirineu amb valors matinals una mica per sota dels 10 ºC. Al migdia, com que lluirà una mica més el sol, les màximes remuntaran al Pirineu i a les comarques de Girona, mentre que a les Terres de l'Ebre baixaran lleugerament.

I els propers dies...

L'aire fred de l'atmosfera, responsable dels ruixats i tempestes de les darreres jornades, marxarà i el temps s'estabilitzarà a tot el país. Vénen dies clarament estivals amb molt de sol, pocs ruixats i moltíssima calor.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut