Un pont o aqüeducte de festes amb més sol que pluges

L'anticicló ens dóna garantia de bon temps per a tota la setmana

Néstor GómezActualitzat

Aquest cop, ningú es podrà queixar del temps per a aquest pont, o aqüeducte, segons els dies que no treballeu, perquè el temps serà molt estable.

Tant si us quedeu a Catalunya com si aneu als països del centre d'Europa, França, Alemanya i països alpins, l'estabilitat serà total i sense precipitacions. El responsable d'aquest "bon temps" serà el potent anticicló amb més de 1.030 hPa que s'assentarà fermament sobre el centre d'Europa i no es mourà fins dissabte, que es traslladarà cap al Mediterrani.

El temps a Catalunya

Dintre d'aquestes estabilitat atmosfèrica tindrem alguns matisos.

  • - Dimarts: Encara caurà alguna pluja matinal a les comarques de Girona; a la costa, cel variable i a la resta, sol. Hi haurà mala mar a la costa a causa del vent moderat de gregal.
  • - Dimecres: Boires matinals al pla de Lleida i punts del Prepirineu, no seran persistents. A la resta, temps assolellat, amb núvols a les Terres de l'Ebre a última hora del dia. No plourà enlloc.
  • - Dijous: Boires a les valls del Prepirineu i núvols matinals a Lleida i Terres de l'Ebre. Sol a la resta del país. No plourà enlloc.
  • - Divendres: Sol amb teranyines de núvols prims.
  • - Dissabte: Sol amb núvols inofensius a la costa central.
  • - Diumenge: Sol esmorteït per un tel de núvols prims.

Les temperatures durant els pròxims dies es mantindran molt constants. Només cap al cap de setmana tendiran a remuntar una mica.

 

Anar al contingut