Un horitzó d'altes pressions

Encetem una setmana que promet monotonia meteorològica, amb un ambient assolellat i amb temperatures més altes del normal, amb permís de les boires

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Avui, Catalunya es trobarà sota una potent bombolla d'altes pressions. L'anticicló anirà canviant de forma al llarg de la setmana, però es mourà de manera que el temps estable continuarà garantit.

Sol i boires

Les altes pressions portaran un temps encalmat, amb els dos paràmetres habituals d'aquest tipus de situacions: el sol i les boires. Esperem una jornada assolellada gairebé arreu.

 

 

Temperatures en ascens

No hi haurà grans canvis en els valors de primera hora. Baixaran una mica cap al nord de la costa Central i el sud de la costa Brava, i potser també en alguns punts de les Terres de l'Ebre i el camp de Tarragona. A la resta seran similars o una mica més altes que les de diumenge. Es mouran entre -6ºC de punts del Pirineu fins als 7 o 8 ºC d'algunes zones costaneres. Hi haurà inversió tèrmica. Les temperatures màximes pujaran de 2 a 5ºC i quedaran a tocar dels 20 ºC en els casos extrems.

I els pròxims dies...

No s'albiren canvis: l'horitzó es preveu estable durant tota aquesta setmana. Les temperatures continuaran pujant i estaran per sobre de la mitjana per l'època de l'any.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut