Tarda assolellada i càlida però amb algunes gotellades al Pirineu

Alberto AlcántaraActualitzat

El centre d'altes pressions evolucionarà des del centre d' Europa cap als Balcans. El temps continuarà marcat per l'estabilitat. Tot i això, hi haurà un mínim augment d'aire fred a les capes altes atmosfèriques, i això implicarà un petit canvi a la tarda.

Sol i núvols de tarda al Pirineu

El sol ha dominat arreu durant el matí i continuarà sent el protagonista majoritari a la tarda. Tot i això, l'escalfor farà créixer alguns núvols d'evolució a punts de muntanya, tant al Pirineu com al prelitoral. En el cas de l'Alt Pirineu, aquestes nuvolades podran desenvolupar-se més, i fins i tot deixaran alguns ruixats minsos. La cota estarà situada al voltant dels 2.400 metres.

Temperatures diürnes en ascens

El contrast entre les temperatures de primera hora i les de les hores centrals del dia continuarà sent força marcat. Les mínimes han baixat al litoral de Girona i Tarragona i han pujat 2 o 3º C a la resta. La temperatura màxima pujarà un esglaó més, potser un parell o tres cap a l'interior del nord-est. Gran part de Catalunya quedarà dintre del ventall d' entre 20 i 25º C, les més altes cap a ponent i l'interior de Girona.

I diumenge...

El dia serà molt similar, càlid i assolellat en general, però continuarem sota la influència d'una certa inestabilitat en altura. El risc de ruixats al Pirineu augmentarà. La setmana començarà sense grans pertorbacions a prop de Catalunya, només amb aquesta petita bossa d'aire fred que encara es mostrarà activa, sobretot dilluns. Haurem de veure com evoluciona tot per la fase final de la Setmana Santa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut