Un dia amb una mica de tot: sol, tempestes i caiguda de les temperatures

Avui, a Catalunya, tindrem de tot en funció de l'indret. Cauran les temperatures i la calor marxarà temporalment. Tot i aquest temps tan estrany, l'estiu encara és viu.

Néstor GómezActualitzat

L'atmosfera està canviant i canviarà més durant els propers dies. Entrarem dins un període de temps més ennuvolat i de ruixats fins dissabte. El millor dia del que queda de setmana serà diumenge.

Adéu al sol i a la calor

Els núvols seran els grans protagonistes de la jornada i taparan, gairebé, tots els racons del país. Les ullades de sol seran escasses, testimonials i localitzades al matí cap al nord de la costa catalana i a la tarda, cap a Ponent. Les precipitacions cauran al matí al Pirineu de Lleida i a les Terres de l'Ebre, localment acompanyades de tempesta, però també poden arribar a punts de la costa central. A la tarda, les pluges quedaran més restringides als dos extrems del país, nord i sud. Les comarques del litoral de Barcelona, Girona i la plana de Lleida tindrà bones estones de sol.

La calor se'n va. Tant mínimes com màximes davallaran, cosa que permetrà dormir amb més placidesa i ser a ple migdia al bell mig del carrer sense acabar rostits. Les màximes més altes del dia no tocaran els 30 ºC enlloc del país. De fet, al Pirineu, les temperatures diürnes rondaran els 20 ºC.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut