Un dia amb una mica de tot, amb més sol que ruixats

Cada racó del país tindrà el seu temps particular

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica avançarà molt a poc a poc i encara deixarà ruixats. La calor cedeix terreny i la fresca s'imposa a la muntanya.

Sol i ruixats

De matinada, la pluja ha escombrat la costa del Baix Llobregat i alguns punts del Garraf. Les pluges més importants són:

  • ♦ 19 l/m² al port d'Aiguadolç, a Sitges
  • ♦ 11 l/m² al Rascler, al Parc del Garraf
  • ♦ 10 l/m² a Castelldefels i a Gavà
  • ♦ 8 l/m² a Sant Boi de Llobregat

Les pluges marxaran i deixaran un matí tranquil i assolellat a tot el país. Al migdia hi haurà una pausa i a la tarda tornaran a créixer nuvolades que deixaran ruixats a les comarques gironines fora de la influència de la tramuntana. A la resta del país, temps assolellat.

El vent de tramuntana a l'Empordà bufarà moderat tot el dia. En canvi, el mestral bufarà amb més força durant la segona meitat del dia, amb cops que poden superar els 80 km/h.

Menys calor

Les temperatures cediran terreny. Som en plena canícula i l'ambient, de bon matí i al migdia, serà ben agradable. Les màximes més altres del país s'acostaran als 32 ºC, i a la costa, després de la ponentada d'ahir, en què el termòmetre es va enfilar fins als 35 ºC a Torredembarra i a Cunit, les temperatures baixaran i es normalitzaran amb la resta.

I els propers dies...

L'estabilitat i la calor agafaran cos a mesura que avanci la setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut