Canovelles (Josep Hospital)
Canovelles (Josep Hospital)

Última tarda d'hivern amb temps primaveral

Alberto AlcántaraActualitzat

A l'hivern astronòmic li queda la tarda de diumenge i unes poques hores més. L'últim dia de l'estació astronòmica serà de temps primaveral, propiciat per un anticicló de les Açores que no cedeix. L' única novetat és la presència d'una mica més d'aire fred en altura, que aportarà una mínim de moviment de tarda. La tramuntana seguirà bufant amb algun cop fort al cap de Creus.

Pocs núvols

Es mantindrà la tònica de cel assolellat en general, malgrat el pas eventual d'alguns núvols prims, i l'acumulació d'alguns de baixos matinals cap a la costa Daurada. A la tarda esperem nuvolades d'evolució a punts del Pirineu, prepirineu o prelitoral, i la possible arribada d'alguns núvols baixos al vessant nord pirinenc. No descartem algunes gotellades anecdòtiques cap al Prepirineu.

Contrast tèrmic

El matí serà fresc o fred en general i es repetirà la inversió tèrmica. L'ambient de primera hora i del vespre contrastarà amb la suavitat o calor del migdia, de nou amb màximes que voltaran els 20º C a molts indrets, i amb valors extrems que s'enfilaran cap als 25º C o 26º C.

I els pròxims dies...

Arriba la primavera astronòmica , a les 11 hores i 29 minuts, amb l'esperança d'un canvi de temps de cara a la segona fase de la setmana. De moment, dilluns tindrem un cel més variable.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut