Última setmana de juny amb descens de les temperatures, ruixats i algunes tempestes

Les temperatures es normalitzen durant l'última setmana de juny i fins i tot amb fresca al nord del país

Jofre Janué / Néstor GómezActualitzat

La setmana començarà amb el pas d'una primera pertorbació que farà dominar els núvols arreu. Avui s'espera un dia amb ruixats i algunes tempestes, especialment a les comarques de Lleida i al Pirineu. Els ruixats poden ser moderats a l'oest del país i minsos o inexistents a punts de la costa. Les temperatures han pres el camí cap avall i les màximes més altes del dia rondaran els 33 ºC cap a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Demà pot millorar, amb més sol al matí, ruixats a la tarda amb un repunt transitori del termòmetre.

L'última setmana de juny, les temperatures baixaran més de 10 ºC. Almenys, durant els pròxims deu dies no hi haurà cap onada de calor.

A partir de dimecres s'imposaran vents atlàntics amb l'important i esperat descens del termòmetre. Fins dijous hi pot haver ruixats i algunes tempestes fortes al nord del país. A partir de divendres, el temps s'estabilitzarà, amb temperatures situades en un graó clarament inferior al que hem tingut durant tot el mes de juny. Les temperatures a 1.500 metres (850 h Pa) baixaran més de 15 ºC al Pirineu, on podria nevar feblement per sobre dels 2.200 metres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut