Últim dia de caloreta i de cel variable

Últim dia de temperatures altes a Catalunya. El temps serà més assolellat al sud i més ennuvolat al Pirineu. Les precipitacions seran febles, amb una cota de neu que baixarà al llarg del dia.

Néstor GómezActualitzat

Dia tranquil, a l'espera del sistema frontal que remourà tota l'atmosfera de cara a la matinada de dimecres. Fins aleshores, temps suau amb intervals de núvols.

Cel amb sol i núvols. El temps del matí serà variable, amb més núvols a les comarques del Pirineu, sense descartar alguna feble precipitació. A partir del migdia, els núvols seran més densos al vessant nord del Pirineu amb petits ruixats de neu a uns 1.800 metres. També cauran alguns ruixats dispersos per les comarques de Girona. La tarda serà assolellada a la meitat sud del país, però de cara al vespre les nuvolades augmentaran al litoral i deixaran el cel cobert de cara a la nit.

Temperatures una mica més baixes. Les mínimes i les màximes baixaran lleugerament a tot el país. Tot i així, l'ambient serà suau al migdia, amb temperatures màximes que rondaran els 20 ºC. La caiguda més important de les temperatures arribarà a la nit, a les cotes altes del Pirineu.

I els pròxims dies...

Canvi radical de temps de cara a dimecres. L'arribada d'un front farà caure les temperatures, reactivarà les nevades al Pirineu i provocarà ventades als tres extrems del país. Aquest ambient fred serà efímer, a partir de divendres remuntaran les temperatures.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut